SMART STUDIO VIDEOCHAT, CINE SUNTEM?

angajari videochat

Suntem unul dintre cele mai active si puternice STUDIO de VIDEOCHAT din tara, ne-am format in anul 2005 avind de atunci activitate in videochat continua cu o evolutie excelenta si performanta remarcabila. Avem 12 ani de experienta in care ne-am perfectionat prin tehnologie si echipamente de top: calculatoare performante, monitoare flat, camere HD de ultima generatie, conexiune la internet la cea mai mare viteza.

studio videochat

DOTARILE NOASTRE?

angajari videochat

De-a lungul timpului, SMART STUDIO a crescut constant, am adus si creat o echipa de specialisti pentru fiecare domeniu al activitatii de VIDEOCHAT: IT, staff tehnic, traineri modele, traineri limbi straine, make-up artisti, hair stylisti, fotograf pentru sedinte foto profesionale- o echipa de profesioni?ti capabili in orice moment sa ofere suportul de care au nevoie MODELELE VIDEOCHAT de la cele mai mici detalii la componentele de baza al videochatului, totul pentru obtinerea performantelor dorite de fiecare model in parte.

angajari videochat studio

CAMERELE NOASTRE?

angajari videochat

Camerele in care se desfasoara activitatea de VIDEOCHAT sunt spatioase,   fiecare camera avand design diferit in functie de preferintele si personalitatea fiecarui model, dorind prin acest lucru sa multumim toate modelele noastre, totul pentru a avea parte de o ambianta confortabila si relaxanta, un loc placut in care sa isi desfasoare cu placere  activitatea ,  ca totul sa functioneze productiv astfel incat sa se poata dedica si concentra pe ceea ce e important: VENITURI MARI DIN VIDEOCHAT LA STUDIO-UL NOSTRU

LOCATIA NOASTRA?

angajari videochat

SMART STUDIO este  amplasat central, pe Calea Calarasilor, o zona linistita intr-o locatie primitoare cu un design deosebit. Nu vei pierde mult timp pe drum si vei ajunge de fiecare data usor si rapid.
Studio-ul este amenajat cu remarcabil bun gust si eleganta, totul   intr-o curatenie desavirsita, pentru ca ne ghidam si ne caracterizeaza proverbul ” omul sfinteste locul „.

VIDEOCHAT, DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

angajari videochat

Organizarea timpului de lucru al modelelor noastre este adaptabil, il pot stabili singure in functie de stilul de viata si necesitati.
Iti garantam venituri mari sigure si constante, cistigurile fabuloase fiind cu adevarat reale, totul depinzind  doar de timpul tau petrecut in STUDIO-UL de VIDEOCHAT si calitatea muncii tale.
Pentru performante si modele loiale STUDIOULUI, oferim periodic bonusuri si vouchere cadou.
Arati perfect in fiecare zi! La SMART STUDIO ai parte zilnic de make up cu produse de calitate, coafor, manichiura, pedichiura, abonament solar, demonstratie make up, training make up si poze profesionale  care sa te puna in valoare, totul pentru ati spori increderea in tine si ati sublinia frumusetea.

ANGAJARI VIDEOCHAT

angajari videochat
CONTRACT DE MUNCA INDIVIDUAL

CONTRACT DE MUNCA INDIVIDUAL

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 3/2017,  incepand cu 01.02.2017, din contractul de munca se vor opri taxele angajatului catre CAS
SOCIETATE COMERCIALA

SOCIETATE COMERCIALA

Venim in sprijinirea ta si de aceea iti prezentam si te ghidam in realizarea propriei microintreprinderi(societate comerciala), intrucat plata catre stat este de numai 3% din venit.
chatstudio sexy clock

LEGALITATE VIDEOCHAT ?

angajari videochat

Smart Studio indeplineste toate conditiile legale pentru desfasurarea activitatii de videochat, suntem mereu la curent cu cu legislatia in vigoare, astfel toate modelele noastre sunt angajate cu contract de munca sau de colaborare (dupa preferinte)

Iti respectam intimitatea, lucram doar cu site-uri ce nu se pot accesa de pe teritoriul tarii noastre.
In cazul in care exista o problema tehnica sau de alta natura, atunci cand ai nevoie de noi, trebuie sa stii ca ai tot sprijinul echipei de profesionisti, nu esti singura.
SMART STUDIO iti pune la dispozitie modalitatea de a castiga repede si usor sume mari de bani, intr-o ambianta placuta.