studio videochat

O zi din viata Raisei, model videochat

Model la un studio de videochat din Bucuresti!

Raisa este model la Smart Studio, un binecunoscut studio de videochat din capitala. Activeaza in acest domeniu de 4 luni si este foarte multumita de jobul pe care il are atat din punct de vedere financiar, cat si pentru faptul ca isi poate organiza timpul dupa bunul plac. Cu totii ne dorim sa putem avea libertatea de a ne organiza timpul asa cum vrem dar sa si castigam niste bani, in acelasi timp. Pana la urma degeaba ai libertate si nu ai bani, si invers!
Castigurile in acest domeniu de videochat sunt in functie de timpul alocat online. Raisa nu este o persoana matinala si ea prefera sa lucreze dupa amiaza sau chiar noaptea cateodata. In 4 luni, a reusit sa atinga pana acum ,venituri de 2800 euro/luna si este foarte multumita mai ales ca raporteaza aceasta suma si la timpul petrecut in desfasurarea acestei activitati.

Apasa aici pentru a merge Direct la angajare, simplu si fara obligatii!!

O zi obisnuita din viata Raisei ar fi cam asa: se trezeste in jur de ora 10 dimineata si bea cafeaua; citeste presa pe internet si apoi merge la sala unde petrece cam 2 ore; acum ca este vara merge si la plaja pana pe la orele 17:00 sau in alte zile la salonul de frumusete pentru diverse proceduri de mentinere a imaginii sale de care depinde in aceasta meserie; la studio ajunge in jur de ora 8 seara si petrece acolo in jur de 4-5 ore. Ea descrie jobul ca fiind foarte placut, pentru ca isi desfasoara activitatea intr-un studio profesionist de videochat, intr-un cadru foarte cald, confortabil si luxos in acelasi timp. Raisa nu considera ca munceste. Spune ca este grozav faptul ca poti castiga bani comunicand cu oameni din diverse tari, prin intermediul camerei web. Sentimentul de siguranta financiara pe care i-l ofera jobul de model de videochat, a facut-o pe Raisa sa regrete faptul ca nu a acordat o sansa angajarii unui studio de videochat mai devreme. Pana sa se angajeze la Smart Studio, Raisa a lucrat la o companie multi nationala unde programul era fix, salariul mic si atmosfera foarte stresanta, avand in vedere ca avea dead line-uri pe care trebuia sa le respecte.Lipsa de timp si de sufucienti bani, au facut-o pe Raisa sa se orienteze catre acest domeniu. Acum, ea este foarte multumita si fericita cu alegerea facuta si se bucura de toate avantajele pe care le poate oferi un job de vis!

Tags: