videochat hummer

Studio Videochat , cat de legal este ?

Legalitatea jobului de model intr-un Studio de Videochat!

Chiar daca aceasta meserie de model intr-un Studio Videochat este prezent in Romania de ani buni, exista insa fete care se tem ca ar putea fi ceva ilegal la mijloc. Nu este deloc asa! Angajarea intr-un Studio de Videochat se face in baza unui contract de munca, conform cerintelor Inspectoratului Teritorial de Munca (I.T.M.), iar angajatorul va plati pentru fiecare angajat darile catre stat, asa cum o fac angajatorii din orice alt domeniu. Faptul ca, acest job poate sa va aduca castiguri considerabile, comparativ cu alte joburi din alte domenii, nu inseamna ca trebuie sa intrati la banuieli legate de legalitatea practicarii acestei activitati! Pana la urma, nu cu totii ne dorim sa castigam bani cat mai multi si intr-un mod cat mai placut?!

Apasa aici pentru a merge Direct la angajare, simplu si fara obligatii!!

Bineinteles, conteaza foarte mult ca Studio-ul de Videochat unde alegi sa lucrezi, sa fie unul serios si profesionist! In acte vei figura ca Agent Prestari Servicii client, ceea ce vine iar in avantajul modelului pentru ca, in caz ca, daca vreodata vei hotari sa alegi un alt job, intr-un alt domeniu nimeni nu va sti ca ai lucrat in trecut ca model de videochat!
Desi traim in secolul 21, oamenii sunt plini de prejudecati si cum parerile sunt impartite, se vor gasi multi sa spuna ca acest job de model intr-un studio de videochat nu este ceva serios….dar, asa cum spune si proverbul, ‘Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri!’ Asa este si cu acesti oameni, care desi nu stiu exact despre ce este vorba si ce implica cu adevarat aceasta meserie, incep sa isi dea cu parerea, judecand astfel gresit aceasta activitate. Daca stam sa ne gandim logic, practic, modelele care sunt angajatele unui studio de videochat, nu sunt expuse nici unui pericol….ce este rau in a comunica prin intermediul unei camere video cu o persoana care nu are cum sa te atinga in vreun fel?!

Tags: